Usunęłam ze snapa pewną osobę, potem żeby sprawdzić czy coś odpisała zmieniłam ustawienia, że wszyscy mogą się ze mną skontaktować... Ta osoba coś odpisała, ale jeszcze wtedy nie chciałam tego odczytywać i wyczyściłam z nią konwersację (żeby przypadkiem w nią nie wejść) i znowu ustawiłam, że mogą do mnie pisać tylko moi znajomi. Czy da się to jakoś odzyskać?