Crypter Help :-(

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Witam wszystkich wczoraj kupiłem crypter za ponad 300zł ...Ten http://www.buycrypter.com/fud-crypter/xprotect.php i mam z nim spore problemy jak coś cryptuje to albo aplikacji się nie da otworzyć albo wywala błąd pomóżcie mi proszę co robić ,czy ktoś go używał może coś robie zle bardzo was prosze o intrukcje bo sie chyba zabije jak ten crypter to fake tak się napaliłem na niego wykrywalność ma 0/36 ale nic nie napisali że nie działa ...Pomóżcie ! :-(
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

D.F.

Były Moderator
Członek Załogi
Dołączył
Listopad 4, 2009
Posty
493
Na stronie jest napisane, że crypter jest w C++, może Ty próbujesz cryptować programy .NET, których crypter nie obsługuje?
 

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Co mogę zaszyfrować tym crypterem ?
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Ale jestem tępy że tego nie doczytałem no nic ...Wykupiłem licencje na poł roku nie chce żeby się zmarnował jeśli ktoś ma jakiś plik w C++ i nie ma kasy na crypter to chętnie zacrytuję mu go za free piszcie na PW...300zł w plecy ...:(

link do cryptera: http://www.buycrypter.com/fud-crypter/xprotect.php
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

D.F.

Były Moderator
Członek Załogi
Dołączył
Listopad 4, 2009
Posty
493
jeśli ktoś ma jakiś plik w C++ i nie ma kasy na crypter to chętnie zacrytuję mu go za free
Nie do końca zrozumiałeś. Jak crypter jest pisany w C++ to można nim szyfrować programy w C, C++, Delphi, Asemblerze i inne natywne języki.

Spróbuj zaszyfrować np. notatnik.
 

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Ten crypter nie widzi jak coś jest zapisane w notatniku
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
z tego co widze on widzi tylko jak coś jest zapisane .EXE
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Chciałem zacryptować twojego keyloggera "Sharp" po zacryptowaniu pokazał mi się błąd: http://screenshooter.net/2792500/spfpcrg próbowałem uruchomić go na innym komputerze pokazuję się to samo ;/
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Co tym crypterem mogę cryptowac zeby działało ?
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

AIRAKI11

Użytkownik
Dołączył
Marzec 27, 2013
Posty
32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom